Farmaceut til Færøerne

Er du farmaceut på udkig efter eventyr? Hvad med et år på Færøerne? Tjaldurs Apotek i Thorshavn søger en engageret vikar i et år – eller efter nærmere aftale

Din dagligdag

Du bliver vores farmaceutiske profil i både skranken og recepturen. Tjaldurs Apotek er det største apotek på Færøerne, og her vil du blive mødt af Thorshavns byfolk, som betror deres tillid til dig – men bare rolig, alle færinger kan tale dansk. Og derudover får du en flok søde og professionelle kollegaer, som sætter dig ind i tingene. Du vil desuden komme til at bidrage til vores vagtordning, når behovet opstår.

Vi forventer, at du

  • Er passioneret omkring dit felt.
  • Kan omgås alle mennesker og ved, hvordan man yder en god service.
  • Kan lide at samarbejde og trives i et dynamisk team.
  • Er fleksibel og klar til at påtage dig varierende opgaver og ansvar.

Vi kan tilbyde dig

  • Løn og ansættelsesforhold i henhold til den gældende overenskomst mellem det færøske finansministerium og PharmaDanmark.
  • Vi dækker dine rejseudgifter (husk at vælge en vinduesplads på flyet).
  • Du står for boligomkostningerne, men vi hjælper dig gerne med at finde en passende bolig.

Ansøgning

Du bedes venligst sende din skriftlige ansøgning, eksamensbevis, CV og eventuelle referencer her.

Yderligere oplysninger om stillingen kan opnås ved at kontakte apoteker Petur Oluf Joensen på poj@apotek.fo, afdelingsleder Ragnar Stakksund på ragnars@apotek.fo eller afdelingsleder Beinta Joensen på beinta@apotek.fo. Du er også velkommen til at ringe til apoteket på telefonnummer (+298) 40 40 40.

Ansøgningsfristen er den 14.09.2023.

Om Tjaldurs Apotek

Tjaldurs Apotek har et tæt samarbejde med sundhedssektoren på Færøerne. Vores opgave er at forsyne befolkningen med lægemidler og andre relevante produkter. Vi stræber efter altid at have opdateret viden om de produkter, vi sælger, så vores personale altid kan give relevant information og rådgivning til vores kunder. Apoteket har en skranke med stor selvvalgsafdeling samt samtalerum. Desuden har vi et apoteksudsalg i Steinatún i Thorshavn. Størstedelen af vores funktioner understøttes af EDB-teknologi, herunder skrankebetjening, receptur, leverancer, lagerstyring og bogholderi, journal- og personalestyring. Vi afholder informationsmøder en gang om ugen og uddanner også farmakonomelever og farmaceutstuderende. Tjaldurs Apotek har været ISO-certificeret siden 2008.

Upplatingartíðir